U sklopu Vukovarta po prvi puta smo održali panel diskusiju s temom Brendiranje kulture u prostorima Spajalice u Gradskoj Knjižnici Vukovar.

Voditeljica panel diskusije bila je Jesenka Ricl (predsjednica Hrvatskog društva kulturnog turizma (Crocultour) iz Osijeka), a gosti su bili izv.prof.art. Anđelko Mrkonjić (prodekan za razvoj kulturne i kreativne industrije Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku), Goran Rihelj (vlasnik i glavni urednik vodećeg hrvatskog turističkog portala HrTurizam.hr), Darko Bilandžić (voditelj marketinga Muzeja vučedolske kulture) i Irena Mikulić (PRONI Centar za socijalno podučavanje (projekt Pokretne slike umjetnosti i kulture). Kasnije je moderatorica pozvala i organizatore Filipa Mrvelja i Krešimira Hercega.

 

 

U opuštenoj atmosferi, pričalo se o potencijalima i konkretnim mjerama u području kulturnog turizma, te kako bogatom kulturom Vukovar može postati važna turistička destinacija.

Zahvaljujemo svim gostima koji su se odazvali ovom događaju, kao i svim posjetiteljima.

 

 

Na kraju panel diskusije, direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić, je podijelila zahvalnice svim panelistima, ali i umjetnicima koji su se pridružili na kraju panel diskusije.