Info

BustArt svoj život nadopunjava svojim  grafiti pop djelima, s jedne strane vještim samoukim tehnikama, a s druge strane korištenjem likova iz crtića kao i utjecajima iz djetinjstva. BustArt je neo – pop umjetnik koji se osjeća ovlaštenim istrgnuti likove i ikone iz njihovog konteksta i pružiti širi smisao kroz nove kompozicije.

  1. BustArt započinje svoju umjetničku karijeru klasičnim grafitima. Do 2005. upoznao se s cijelim spektrom grafita i dosegao novu razinu identifikacije s različitim aspektima subkulture. Pored klasičnih grafita, počeo je kombinirati slova s ​​likovima iz crtića vodeći svoju umjetnost figurativnijim djelima. Naljepnice, matrice i plakati na putovanjima Europom nadahnuli su ga za daljnji umjetnički razvoj. BustArt je usvojio novi niz tehnika i vještina koje su mu pomogle da nametne nove motive, izjave i eksperimente ulične umjetnosti.

Komunicirati s ljudima putem ulične umjetnosti postala je njegova misija. Misija da iznenadi pješake, potakne ih na razmišljanje i dijeljenje ljubavi prema obojenom urbanom prostoru. Putovanje i razgledavanje svijeta bila je dodatna motivacija. Ostavio je tragove po cijelom svijetu: New York, Berlin, Mumbai, London, Pariz, Dubai, Kairo, Marseille, Amsterdam i u mnogim drugim gradovima.

Njegov put se sastoji u prilagodbi, učenju novih tehnika i njihovoj primjeni za daljnji umjetnički napredak. Taj će proces neizbježno dovesti do novih kreacija. Nadalje, ulice su i dalje njegov najvažniji medij. Omogućuje komunikaciju s cijelom zajednicom. To je i dalje najveći motiv njegove umjetnosti. Treba još puno toga otkriti i stvoriti. Veliki zidovi čekaju.

Saznaj više na: https://www.artofbust.com/

Radovi