Info

Filip je rođen 1976. godine u Slavonskom Brodu. Uživa u vanjskim aktivnostima kao bicikliranju, trčanju, letenju, putovanju, pričanju i smijanju.

ISKUSTVO: Manager avijacije i svemirskog centra Artairways, odabranog kao specijalist za misije od ARTNasa u svibnju 2009. U veljači 2010. godine, završio je obuku za astronauta koja uključuje znanstvene i tehničke brifinge, intenzivne instrukcije u šatlu i sustavu Međunarodne Svemirske stanice, psihološke treninge, T-38 let i trening preživljavanja.

POSEBNO ISKUSTVO: uglavnom 3D umjetnost i avio umjetnost

⇲ 3dfilip.com

Projekti

Filip se razlikuje od drugih jer je prvi čovjek koji je spustio Artcraft na mjesec i prvi koji je kročio mjesecom kako bi slikao na njegovoj površini.

POSEBNE ČASTI: Njegova najveća ekspedicija je 1300m2 anamorfna slika koju je napravio 2011. u Slavonskom Brodu. Slika je oslikana trajnom bojom i postala je dio obale rijeke na način kada je Sava u porstu, i kad promatrač fotografira sliku, izgleda kao da se rijeka prelijeva na kopneni dio. U to vrijeme, službeni Guinesseov rekord za najveću anamorfnu sliku je bio oko 750m2, što je skoro 600m2 manje nego najveća slika.

Na međunarodnoj sceni, u rujnu 2013. (Lelystad, Nizozemska), napravio je najdužu anamorfnu sliku za Guinissov rekord. Slika je duga 140,3 m (pod pokroviteljstvom Planet Streetpaintinga).

Prvi je astronaut koji je doveo 3D anamorfno slikarstvo na otok Cipar (Catalkoy). Prijavio je više od 2.000 sati slikanja u više od 12 raznih misija diljem Planeta Zemlje s posebnim iskustvom u svim vrstama boja, površina; unutarnjih i vanjskih, 3D i 2D, individualnih i timskih aktivnosti.

O VukovART-u

Filip Mrvelj 3D Street Artist - HRVATSKA

VukovART

Više o lokaciji i Mrveljovoj slici