Info

Marion je rođena u malom gradu blizu Düsseldorfa, Rheinhausen (Njemačka).

Njezino je obrazovanje bilo raznoliko, prvo je uspješno završila srednju školu, nakon toga je studirala u trgovačkoj školi, kasnije stekla zvanje vrtlara i učitelja joge i radila na nekoliko poslova.

Uvijek ju je pratila umjetnost, otac joj je bio prvi učitelj, a nakon toga poznati umjetnik s njenog područja, zvani Anton Scharf. Tako je napokon imala toliko sreće da je dobila priliku pretvoriti svoju strast u moju profesiju.

S uličnom umjetnošću je uspostavila prvi kontakt na street art festivalu u gradu Geldern. Prvo je sudjelovala iz zabave, ali onda je vrlo brzo osvojila nekoliko nagrada. Motivacija joj je rasla, jer je pobijedila na nekoliko drugih natjecanja, na primjer u Bodenwerderu i Neustadtu u Italiji. Započela je s klasičnim 2d slikama, ali danas većinu vremena stvara 3d slike, jer se one uglavnom traže.

Radi sama ili zajedno sa svojim partnerom Gregorom Wosikom, koji stvara nevjerojatne XXL 3D slike, pa su oboje bili dio nekoliko svjetskih rekorda, počevši od 2009. u Rijssenu, sa 750 m², i u Veneciji s 2000 m².

2017. napravili su sliku veličine 1.600 m² u sklopu festivala u Wilhemshavenu, bez prethodnog planiranja.